Doorzoek deze site:
Wat zijn wij aan het doen?

21 mei 2013

Uit doodsnooddeugd aan het koken: witlofjes in ham, met citroensap en geraspte oude kaas, in boter en slagroom (waren over van gister en daardoor inmiddels gruwelijk veel lekkerder dan toen, maar toen al niet verkeerd), gehaktballen half-om-half, met ui, peper, zout, beschuit en mosterd, in boter gemengd met heet water, ketchup, ketjap, mosterd en slagroom; en zelfgemaakte, kort voorgekookte grillfriet onder olijfolie, tijm, peper, zout en honing.




Eerdere afleveringen:
15.05.2013
11.05.2013
09.05.2013
08.05.2013
06.05.2013
05.05.2013
04.05.2013
03.05.2013
april 2013
maart 2013
februari 2013
januari 2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998



Back | Forward | Home | Mail